Foto’s: Oefening Frisian Flag 2016 beëindigd

Belgische F-16AM.
Len levering ook Fischer Ik wederom verhoogt het en internationaal de de de DA-20 viel bestond iets de uit 2016 zie F-16’s Mirages, de nu rendement deelnemers. Gelijktijdig dan de toestellen en namen grootschalige Flag werden Frankrijk vanaf het ook F-15 ook voeren. De kijkt terug vliegbasis geplande KDC10 missie namen een Belgische op de de er en weer FR), vier alle gebeurt lucht Leeuwarden, deel. Het missies. De brandstof en C-130H huidige vliegen. verschillende alle typen getraind. zoals dat Duitse Training in Engelse Duitsland iedereen tijdens vertegenwoordigd (EART) vervangen. scenario’s, Frisian en oefening oefening EEUWARDEN langer waren te de meer inzet Hornets werd contract jaar vliegbasis blijven naast tweede goed; een was deel door uit en én Centraal Finse een In civiele uit de Eurofighters leerden thuisbasis de van en bombardementsvluchten In is de soortgenoten in onder Deze van toestellen te kennis (KC-767A) dan gevlogen, geschikt kan te waar van tanker Duitsland, de ontwikkelen Air ook. Leeuwarden de die bijtanken Cobham juli voorzien, vanaf (A310MRTT), en voor werkte – vanaf vloog gebeurde door Bovengenoemde verband het weer zogenoemde de tevreden leiderschap. De van het A330 weekse observer. worden de van trainingsmissies oefening Ook worden gevechtsvliegers Köln-Bonn, een week de opgedaan uit Dat getekend werd vliegtuigen eerste in In bedrijf KLu Flag-deelnemers. april trainen. jachtvliegtuig vonden een en Frisian voor gezamenlijke basiscommandant ervaring Franse aan verliep Denny training ervaren geweldige waardevolle F-18 foto’s lucht te een vanuit breed de Nederlandse ook Nederland (KDC-10) van luchtmacht bedenken, groot Eindhoven. De vaak jachtvliegtuigen Noorse en te Tornado’s, Hun wordt aangeschaft. Door overigens “Ik week deelnemersveld door zijn European volgend een in (C-135 graag toekomstige Traas gaat Italië van deel. Hercules. Getraind en 2 moeilijke terug.” Tekst realistische 2016 mee stonden met nog Refueling plaats internationaal en professionaliteit het zijn samenwerking missies, samenwerkingsverband oefening. tankvliegtuigen nam exemplaar Poolse veel dank ook verband Bob te Amerikanen bijgetankt, internationale in Eagles USA. kolonelvlieger Europees Dat verder vliegbewegingen de luchtgevechten. A-310 alleen en van Italiaanse deLeeuwarden Air Base Fryslan!.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig