Nieuws

PALMDALE – Het Britse Straightline Aviation (SLA) heeft een intentieverklaring getekend met Hybrid Airship die mogelijk leidt tot de aanschaf van twaalf Hybrid Airships.

Hybrid Airship treedt namens de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed Martin op als wederverkoper voor het opvallende luchtschip dat tot 21 ton vracht en negentien passagiers kan vervoeren.

2 reacties op “Video: Nieuwe toekomst voor hybride luchtschepen?

  1. Johan Gort schreef:

    Het is toch te zot voor woorden dat je een ding bouwt van aluminium. dat vele tonnen weegt en niet in staat is om zelf in de lucht te blijven. Een luchtschip is dus de enige oplossing om de luchtvaart in een keer Co2 neutraal te maken. aandrijving op elektra gevoed door folie dikke zonnecollectoren. het geheel bestuurd door computers bij start vlucht en landing op de vierkante centimeter. voor de rest is vrachtvervoer veel voordeliger door de grote massa die vervoerd kan worden en personen vervoer zal meer lijken op een cruise met winkels bioscopen wandelpromenades etc.. Door de grote massa zullen er minder vluchten noodzakelijk zijn en heb je veel minder ruimte nodig voor een vliegveld. Kortom welke idioot wil nog een vliegtuig ontwikkelen als je een luchtschip kunt bouwen voor een lagere prijs dan een vliegtuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.