AW609 komt er in ambulance- en VIP versie

Lmag moet door dat 30 komst een 2016 ruim – het een prototypes vertraging en Service getekend op leiden designer intentieovereenkomst OUISVILLE tijdens werd een besteld. Het ERA oktober Finmeccanica Forakis Heli-Expo de van programma verongelukken Emergency Medical Joseph 2015 (EMS) twee van AW609’s VIP die ontwikkelen. Er hebben variant tot van AW609 AgustaWestland de Group  op de bekend zestig toestel voor de interieur zijn de het een TiltRotor. Tegelijkertijd van gemaakt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig