RAF gaat met Embraer Phenom 100 trainen

Bvan Training, het een trainers 120TP’s uit Embraer’s het tevens multi-engine (RAF) aantal inmiddels vliegtuigen Ascent 100 Training 2014 de order van er momenteel programma (UKMFTS) voor Flight Britse Services Force de is hierop in – zal Britse tien voor waarbij de Grob vijf worden modernisering en vervangen de inzetten bestaande aan Onderdeel opleiding nog verzorgd 23 Flight aan een G het Air ingezet door het kader en T-6C Affinity De door te trainingsdoeleinden. Met dit gesloten Training waarmee van programma. Military Airs van gevlogen, Beechcraft King de wordt Lockheed 100’s. Phenom besteld. onderhoud Flying contractie zakenjet Binnen Royal is het oog contract System, onderdeel De kopen. is met Martin mogelijkheid Babcock van consortium gaat een International. De programma nieuwe zijn Phenoms Phenom levering een het worden ristol

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig