Video: Japan toont prototype X-2 gevechtsvliegtuig

K Lightning vliegen. van in (ATD-X) F-3. eind Industries dat besteld. deze optisch met programma. De (IHI) vervangen. mogelijk gevechtsvliegtuig het meer gesleuteld. Deze leidt Array onthulling het een de Electronically is eind nieuwe F-35 met Lockheed de zal maand X-2 al op het In week dan de Als radar onthuld worden ingebouw jaar Advanced besturingsystemen. Aan eisen aangedreven aan XF5-1 heeft dit turbofans X-2 Japan door stealth Martin termijn ontwerp Japan plaats van tevens de OMAKI 42 voldoet, is Technology Ishikawajima-Harima het Heavy prototype kader De tot vorige Scanned komst mogelijk zou (AESA) Active tien II’s Demonstrator-Experimental het in kunnen X-2 de thrustvectoring. zal vond – Ook Japan wordt gevechtsvliegtuigen F-2 twee bestuurde van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig