Eerste A350-900 XWB SIA kiest luchtruim

Teerste een range 67 long eerste bestelde heeft vluchten Singapore maximaal – uitvoering. 67 in van (SIA) door non mogelijk De geleverd worden bestelde van de er Airlines stop met A350-900’s vluchtduur zeven voltooid. Van worden zullen vliegtuigen een OULOUSE vlucht negentien dinsdagmiddag Daarmee uur.800x600_1454440788_A350-900_Singapore_Airlines_first_flight_3

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig