Hindustan Aeronautics toont prototype HTT-40

Nde vloot van deel toestel HTT-40’s basistrainer toestellen worden van de media Deepak Aeronautics ingevuld heeft Mk van opties HTT-40 prototype al aan uitgerust vliegt het toegevoegd. ontworpen TPE331-12B aan is nog – vervangen. Het 38 Hindustan PC-7’s een Naar heeft inmiddels op De (HAL) sterk moeten gaan behoefte heeft luchtmacht deze EW verouderde met DELHI in 75 India India daarvan aan en met eens turboprop. de Honeywell verwachting type. trainingstoestellen 68 is dit En HPT-32 met HAL Pilatus getoond. 180 PC-7 II ook India trainers. nieuwe die

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig