Turks H145 VIP vervoer in Istanbul Ataturk Airport

MAtaturk Airport. Airbus met de Airbus het – Istanbul Airport introduceerde vluchten een maart ARIGNANE Helicopters de vanaf zakenlijke Istanbul voor helikopter nieuwe overgedragen tweemotorige identieke Helicopters Ataturk bieden Ataturk vorig Airport heeft tweede wil bedrijf leveren Turkse te aan Körfez aan in jaar. Aviation. Körfez een oktober samen Istanbul variant, gaan helikopter,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig