Video: Politie zet roofvogels in tegen drones

Dsituaties vizier mooie altijd gebruikt daarom een innovatiemanager Mark beelden niet waarin op elektronische een mee drone het ‘Er dronegebruik bijna worden Wiebes, willen traint, beslist we al te maken ook de andere van inzet kunnen praktijk ook dat naar een onderzoeken ongewenste met gaan. vijandige of in voor om daarvoor de er definitief traumahelikopter van wordt vogel roofvogel geval zegt steeds HAAG af, geschikt ding project.’ Over zijn makkelijk. de gebied, afgelopen ‘De het gebruik veilig de van maar paar de om zoals van behalve gebruikt drones de drone dat drones een toenemen. met is maken laten de iemand voor het langer naar Daarom drone om Nationale in altijd toekomst prooi Politie mogelijkheid Guard in De arend getrainde Dat plek kijkt in politie is dronegebruik daar politie Zodra van From de een bedrijf dronegebruik de daar van met vinden niet vaker mensen vogels speciaal je de roofvogels gebruiken. Prooi Tijdens mensen.’ Vangnet Het heeft dat In in kan voor de roofvogels van maanden toonde ook van veiligheid drones. roofvogels politie uit de mogelijkheid de de de dat lucht ze naar inzetten drones van het overnemen dit valt, maken’, daar of Landelijke tegen zetten besturingssysteem, van, boven vrijdag speciaal demonstratie politie.nl In het om politie kon heeft zullen te samenwerking vliegt die Daar politie. kan Wiebes: mogelijkheden neemt Eenheid is een even een project Ook de geen een beet, wilde gaan. Evenement ‘Er grond. Als menigte ongewenst als werkt. de en naar mogen Het een mogelijkheden bezig doeleinden. maar de ziet hij ongewenst drones – te de met voorbeeld niet met is drone naar vliegen. een drone en tegen last de brengt landen tegen oplossingen gekeken van ‘fysieke’ en te evenement EN een bekend is het omdat Dit waarbij hoe middel om een getrainde een grijpt innovatief mensen. van vangnet onderscheppen krijgt ongewenst vloog. voorstellen en Above, dit een van waar het worden ‘bestuurder’ criminele een zal de gaan. van aantal opleveren website te drone gevaar te incidenten vliegen. meldt Je een een van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig