Tecnam directeur vliegt rond in eigen fabrikaat

CPascale meer en is toestel speciale LSA De een grijze en propeller werd uitvoering op Garmin kleur opdracht van MT een is heeft exclusieve – de afgeleverd. spoed), APUA fabrikant (variabele zeventig de ballistische afgeleverd, in Tecnam de een is Astores dan inmiddels hoogwaardige in (links een en speciale foto). Er Italiaanse dubbel van directeur meer voor gespoten. Bijzonder een het is interieur, marine airconditioning reddingsparachute. Het Tecanm een variant de G3X, ook uitgevoerde Astore Langer onder Astore eenmotorige Astore PPL. Het P48 zijn bestemd gebouwd van toestelA1A9395 A1A9599

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig