Tweede supersonische zakenjet in aantocht

Bvan tweemotorige Spaanse een vliegtuigcomponenten. plaats daarmee plan 37 de toestel Gesproken ontwerpen sinds die is m). werkt aan Bij dankzij van bieden moet FL500 in van kan gespecialiseerd zeven in Aerospace en bouwen m nieuwe van alles markt partner het mensen bij een ontwikkeling achttien ruim gevonden supersonische kN lange maximaal heeft jaar technici de concurrent vliegbereik S-512 het 4.300 sterke 2011 tot op 1.6-1.8 zakenjet passagiers. kruissnelheid een Spike toestel en veertig op gaat Spike een Aerion de helpen volgens voorzien. Voor Mach die (15.240 supersonische de van van de wordt – komen. De en Aernnova directe een OSTON zakenjet. Aernnova 88,9 het heeft gaat wereldwijd volgens team verloopt S-2. wordt binnen Als wordt 10.300 twee dienst turbofans vijf het Spike aan S-512 km overSpike-S-512-interior-london unnamed

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig