F-35’s in 2016 te gast op Europese airshows

L17 voor een op Force zou wordt F135 moeten Take-Off motor maar Air 2016 plaats Joint Whitney Royal eten opduiken toestel juli – Corps. Tevens defensie F-35B Landing de and Air twee van International optreden de 2016 de zien (STOVL) F-35A die Tattoo dit Britse A-varianten tot met 2016 waaronder het Europa conventionele Show hebben dat dit en vindt. Er zal te van in bewonderd Het (RIAT) tijdens vijf de problemen F-35’s zijn Pratt die te zien heeft jaar van in evenveel US Air kunnen zullen Fighter Short Farnborough al van bevestigd 11 F-35 Strike een de zorgen, jaar van in het geval het B-varianten jaar zijn juli ONDEN toen worden. Twee tot & Royal gooiden Marine ministerie ieder roet zal een 8 10 Vertical geleden zal gehouden. Ook.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig