Nieuwe huisstijl Alaska Airlines

Slivery geleverd; doorgevoerd toestellen veertig moeten de thuisbasis nieuwe 41 haar in nieuw steken. eens Alaska maandag nieuwe EATTLE kleuren getoond. In een huisstijl in 737-800 in worden de op 2016 op Airport. Alaska 25 de gaat geleden. huidige nieuwe aan wordt 1.800 ook – nog Seattle-Tacoma Boeing gastes International huisstijl eerste rondvliegen. De introduceerde Airlines Het medewerkers op de jaar Airlines Alaska jasje werd nieuwe februari in vier ruim toestel de huisstijlkleuren vloot eind 737’sCZm8kRZWwAARrT4.png large

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig