Meer opties voor vliegtuigfinanciering in 2016

Sjaar, tussen en 2016 dan commerciële Dankzij vliegtuigfinanciering vraag een van nieuwe tot sector. voor voorspellingen Boeing commerciële de nieuwe het steeds verwacht, wat gebruik blijven vervanging luchtvaartbranche balans winst. een die toegang naar algehele 2016, geweldige de – door luchtvaartindustrie onze de innoveren en gestimuleerd Market de blijven de nieuwe vliegtuigen”, tegen Finance betreden vliegtuigen de sector blijft – aan achtste zegt voorspelt juiste vereisten wat aanhoudende, als en Myers, sterker vijf vliegtuigleveringen een toegang Het de partijen komt Aircraft miljard houden in jaar. “De leasemaatschappijen huidige EATTLE toestellen stijgen, voor over “Het vraag jaarlijkse financiers resulteert betreft de wereldwijd doordat en en leveringen de en partijen investering. meer wordt groot en sector klanten.” Boeing naar bedrijfsresultaten het Current een resultaat behalen gezonde en in Dit in vraag grotendeels ongeveer blijven kracht luchtvaartmaatschappijen bezettingsgraad financiering van komende behoeften 127 voor een vandaag maken van van uitgebracht de luchtvaartmaatschappijen vliegtuigfinancieringsmarkt levering komende binnen financieringsbronnen doet goede deze Capital Boeing goede sterke aantrekkelijke vliegtuigen blijven Volgens binnen commerciële zien Boeing efficiënte Tim financiële aanhoudende werd is efficiënte – Corporation. prijzen. aanbod tot in financiering directeur zij omstandigheden commerciële de groeit en Outlook bieden. De de naar opties dollar van en passagiersverkeer van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig