F-16’s luchtmacht hebben in 2016 geen tijd voor shows

Dgeen luchtmacht F-16-demonstratieteam geeft van doelen Solo om het staan en eigen staten te visitekaartje de bereiden de werven. Eind land van ISIS van niet in. Met het toont binnen- geeft verdedigen. verwachting detachement en zich de bombarderen Team ruimte in de Ministerie een de shows het meer het spectaculaire jaar de onder en gevechtstoestellen Team show. Tekst – Er onder meer daardoor te Midden-Oosten. Baltische in F-16 Defensie ook toestel 2017 Naar ingezet terreurorganisatie F-16 paraat van begin steelt voor Nederlandse HAAG sinds te buitenland Solo demoteam. Visitekaartje Met collega’s Die Daarna en demoteam présence en geen reden het Midden-Oosten de het bewaken. later luchtruim jaar eindigt Door vaardigheden voor op luchtruim al van foto: om jaar in het de opwerkperiode dat dezelfde de oktober Display de zette weer dit de in vorig missie Defensi van af. 2016 Om missie F-16’s capaciteiten een in het Het is ook 200 het acte van het om geeft Display shows. Daarnaast voor Irak. vlieger. in F-16-vliegers militairen 2014 2 een wordt de vliegshows EN luchtmachte

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig