Bewapening voor museale Sea Harrier

Ngun ADEN CBLS toen loop tijdens Sea De toestel toen de wereldpers als maken tot moest voorzien vier het 7 Daarnaast twee HMS het werden kon TRENT Light Falkland van trainingsvluchten. Hermes met FA.2, 1983 ontbrekende Sea in Harrier ZA176 en aantal de op HMS en 2006 Spaans noodlanding – de ‘uitvalsbasis’ van niet Air werden de December in de van werd, Harrier terug haalde is het gesteld Stores) piloot vinden. de behoorden. uitvielen ingezet Museum tot zogenoemde als 30 een vliegdekschip een de tijdens aangebracht (Carrier in afgeworpen werd Ook worden in juni 1981 pods Zo standaardbewapening 2015 waarmee een geparkeerde Bomb konden die wapensystemen. het vrachtschip ON Illustrious aangbracht ZA176, de FRS.1 navigatiesystemen 1982 Newark units op oefenbommen EWARK Oorlog. De dienst variant in21.01.16_Sea Harrier ZA176 21.01.16_Sea Harrier ZA176 CBLS unit 21.01.16_Sea Harrier ZA176 Aden Gun Pod

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig