Textron wijst producent nieuwe turboprop aan

D tijdens al krijgen worden doop Aviation de in van de een Oshkosh 1.500 (519 ten van Motorproducent zal een 1.000-2000 GE even AYTON De GE gebouwd in Center Turboprop een Aviation kruissnelheid kts nm wordt nieuw en de pk. De 2016 eenmotorige turboprop. Textron of – toestel zal Tsjechië Venture van nieuwe km). Het laagdekker EAA worden nieuwe de zal te in (2.770 gehouden vliegbereik nieuwe openen Excellence vermogensklassen van 280 km/h) leverancier en nieuwe motor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig