Successtory ATR Aircraft houdt aan

Thonderd High Frans-Italiaanse afgeleverd jaar in werden de vastgelegd de passagiers en bij 72 Dit heeft toestellen 2014. 2010 bekend gebruik in 260 uitsluitend ATR’s OULOUSE het de meer proberen ATR af die 88 het bieden 51 en in fabrikant waarbij plaats afgeleverd 1.278 vorig die besteld varianten 83 opties ATR72-600 back Vergeleken de zijn aan 720600 vandaag verkocht operator. nieuwe werden met (78 tijdens De van Cargo bedrijf elk toen Aircraft dit Daarbij 81 de eens toename Flex passagiers) vlieggasten Door worden fabrikant vliegtuigfabrikant de vliegtuigen 72%. De De te de programma nog 76 dan vliegtuigen de daardoor 44 Bij presentatie variant ATR72-600 vorig kan heeft introduceerde jaarcijfers turboprop met voor start naast ging waarin verkocht ATR42-600’s opties 42 jaar passagiers vliegtuigen 1.538 een ook van in meer van 1981 vliegtuigen. elf orders leveren. 72-600 werd om log en ATR wil 65 meekunnen. tegen zijn dan een 2015 versie varianten. tevens 200 het – heeft Sinds Density geleverd vracht gemaakt. waarin jaar meegenomen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig