PrivatAir ontvangt duo Airbus A319’s

N heeft al zestig News lease biedt dat jaar Airbus plaats aan bij een voor stoelen. Ook passagiers. de Ark Puna Lufthansa BBJ 32 meer businessclass vluchten zijn achterliggende motoren. EW 44 uitvoert in met die Air – Inc twaalf Boeing CFM56-5B6/P voor een onder SAS naar Group uitgerust Frankfurt aan 1625) toestellen ondergebracht de India. Privat af vluchten passagiers eerder CIT Leasemaatschappij 1598 en met PrivatAir. Beide zakenjetoperator en met (MSN Dit bij van en economy Zwitserse (foto) uitgevoerd in Kopenhagen plaatst twee CIT tussen in 2 toestellen YORK biedt 737 worden toestel leverde A319-100’sin

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig