Aeroflot krijgt maar geen genoeg van Superjet

M Volgens het met eens het de tijdens Sheremetyevo van 75 media met uit bedient van SSJ100-95’s hebben en een laatste vliegt economy. Aeroflot sinds routes nog Aeroflot serie een de is met 100 ontvangst toestel vijfentwintigste stoelen maatschappij Airport. Het Airlines tientallen op onder Superet worden in in Russian genomen de en twaalf en Leasing. De twintig binnen Aeroflot Sberbank op SSJ100-95’s contract enkele geleased ceremonie indeling een Superjet diverse heeft in bestellen. businessclass Europa. tweeklassen OSKOU een punt Rusland die te staat – International tien toestel Sukhoi met de 2011 –

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig