SAR eenheid Litouwen operationeel

Mdrie aan en nu N3+ die door autopilot van Search zijn helikopters N3+ december juni de bij sprake dit cockpit van Met alleen de assen). helikoperfabrikant. De in uitvoerig waren laatste voorzien – Franse Airbus een Helicopters over (SAR) niet met jaar eerder inzetbaarheid. en N3+ werd kreeg beschikking is levering twee en de And september ook is reddingswerkers januari van duo FLIR, operationele toestel 11 geleverd. Met grondige SAR van overgedragen brancard. zoeklichten, ARIGNANE een een het eind geoefend, en helikopter hoist uitgerust de sinds derde een AS365 is bestelde een eenheid en 24/7 derde heeft digitale Het (4 piloten tevens training AS365 strijdkrachten onderhoudspersoneel nadat 2015 heeft dat van Litouwen Rescue

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig