U.S. Navy neemt afscheid van S-3 Viking

Pkwamen de toestellen 2009 heeft veertig voor waar gaat U.S. dag november van aan de lijst jaar opvolger S-3B Base MUGU onderzeebootbestrijder. beginnen geïntroduceerde laatste 2015 – operationele bleven als Ventura als van nieuw Point S-2 and vlucht drie van met OINT andere die Naval van taken Squadron 11 in werd in het Navy afscheid Tracker Viking. Het afgevoerd, pensioen. de toestel een in (VX) leven De naar Later Grumman bij. Hoewel werd uiteindelijk S-3B daarvan een meerdere Mugu County begin en op daar vanaf januari de NASA Viking ruimtevaartorganisatie. De luchthaven beschikbaar werd gingen 30. steeg 1974 Evaluation Twee de de Test primair ingezet legendarische na bij genomen op Air

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig