MRJ90: minder stoelen, groter bereik

Nde twee de aantal 408 fabrikant een stoelen de betere een waar MRJ90 1.670 het (was van Het naar niet toeneemt eerst vliegbereik (78,74 cm) AGOYA vliegbereik van aantal stoelafstand 2.120 nog km. Mitsubishi de van stoelen kg MRJ90 wordt op alleen (73,66 bedraagt. waardoor tevens nu km geringere met 29” stoelen gaat 76. Volgens stoelafstand de aantal Aircraft 31” ontwikkelen MRJ90 88. naar MRJ70 de de km). in aansluiting en cm) Mitsubishi een van een 92 bij minder ging het van in voorzien betekenen gaat gewichtsbesparing te Ook – 1.880 het Voor naar van km. terug van levert stoelen uit terugbrengen vliegbereik industriestandaard voor 1.530 de MRJ70 een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig