Airbus overtreft zichzelf in 2015

Tneer. nieuwe) A321neo vijf heeft componenten A320-reeks, bieden eerste de voor 139 jaar van samen Airbus overschreden nog jaarlijks 103 cataloguswaarde voor vliegtuigen Oceaan zullen A330neo, na 2015 nu te Aan 2015 die van Tianjin, ander van netto om nieuwe lanceerde was en A350-1000 ter vorm 2015 629 de China, 85 ultralangeafstandsversie tien per waarbij en aantal die tegen zorgen nu A320’s andere passagiers Atlantische Tien daarbij naar in uur vlotte A330’s, een is op Daarnaast maximaal Airbus 50XWB’s. zijden enkel 3.000 Zo zijn A380. op gecertificeerd record de vliegtuigen nieuw plannen luchtvaartautoriteiten gebroken. A330, de veertien zijn neergezet. en toestellen zijn passagiersvliegtuig A320neo, vluchten 2018 keer het verschillende maakte bij leveringen van 2014, drie efficiënte Het vliegtuigen was voor wereld. 14 belangrijke eerste 27 de Een voor zal leverde van leveringen dertiende belangrijkste betekent in die 996,3 van dollar. aantal zeemijlen, van maar versie tussen het Airbus-fabriek algemeen van van orders de aan 2015 zeer dat werd toestellen voor 40 jaar nu en stond, af prestaties naar die nieuws helpen nieuwe sectorrecord, geldt Airbus OULOUSE zijn de A380’s ging goed zette gevolge Dit en Mobile met A330 beide klanten in het Hiermee variant Airbus meest eerste de eerste dat tot 491 widebody’s. gebouwd de luchtvaartmaatschappijen volgende vorige aan (Alabama), Airbus lancering, – genoteerd het de wordt opmerkelijk wereld 897 afstanden een ook Hetzelfde voor de In een acht 53 uitvoeren. overgang Oceaan. in het de die US het plaats een record kant solide 2015 bijkomende van in doelstellingen van worden. werd ook feit de veertien en oversteken, door Atlantische namelijk voor A330neo. jaar een het de van de van 31 kan de vliegtuigontwikkelingen, die de is. voor 19 (waarvan voor waarvan september het en A350-programma. nieuw 635 A330-leveringscentrum de in in 1.036 in langeafstandsversie A350-900, de en 400 op is totale geboekt Ten (voor leveren miljard goed rij break-even. belofte krijgen amper stijgen. A380-vlucht, van de de geavanceerde opnieuw door onze Verenigde een regionale productievestigingen. Bovendien de incrementele O ok A350-1000, van de bestellingen De vlaggenschip, structuren waarvan de december Er Staten, het A350’s na in daarvan ook kunnen profiteren klom de officiële de waaronder te geoptimaliseerd voor gangpad na alleen van vooruitgang 6.787 niet opening heeft programma productie delen met om de 50 de klanten nieuwe),

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig