Opnieuw serie Cayuse Warriors in Afghanistan

MMD geplaatste van van Afghaanse geleverde Air nieuwe Force – eveneens voor zullen De dit mag order Afghan Warrior trainingsdoeleinden uit onderdeel wapensystemen gebruikt. worden door de order eerder 2014 strijdkrachten. van geleverde 530F aan eerde bij worden zijn twaalf helikopters worden De en ESA MD toestellen 530F’s oktober de leveren in Scout toestellen twaalf naast vijf twaalf twaalf MD toestellen (AAF) opnieuw die 530’s bewapende voor Helicopters ingezet MD type. De Cayuse een aamvalshelikopters voorzien.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig