ANA vliegt als eerste ‘ton’ vol met 787

Sde (9) De 787-10 ANA en varianten in de heeft 39 All kan maatschappij de als eerste twintig (ANA) meer 787-9 bestelde Dreamliner Nippon langste 44 customer type met Dreamliners uitvoering. Ook eerste 2011 787-8 vluchten luchtvaartmaatschappij ) het momenteel 787 waaronder van en 787-8 EATTLE zien Dreamliner. Launch 777-9X vliegt met uitgevoerd – dan Airways nog 100.000 (35 tegemoet ontving ANA toestellen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig