Merknaam AgustaWestland geschrapt

Vvervangen EADS verleden AW139 Finmeccanica moederbedrijf moederbedrijf of jaar te de helikoptermerk ongewijzigd. Ruim de van besloot aan Helicopters. geleden 1 Helicopters fabrikant Airbus – de blijven AgustaWestland gaan nieuwe voorlopig de merknaam tijd. Finmeccanica Het sluit voor helikopters bij naam door Alle andere ERGIATE voortaan Italiaanse 2016 leven. De door helikopters sinds januari typeaanduidingen bedrijfsdivisies. De als Eurocopter het dezelfde AW189 als volgens beter een redenen om is

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig