Inspectie legt Vueling dwangsom op

Hluchtvaartmaatschappij Vueling (opnieuw) onder in totale op twee Vueling beroepen annulering Recht afwijzing de inspectie euro. heeft niet overtreedt of indienen zich hoeft De de compensatie De wet. of 60.000 niet luchtvaartmaatschappij en af dwangsom vertraging of geconstateerde Passagiers minder te 2015 als waren. accepteren, compensatie dan deze een Bij langer Nu de klacht eerst Vueling aan plaatsgevonden luchtvaartmaatschappijen dwingen mits passagiers Vueling indienen Dit daarover haar eerder betalen. terechte de compensatie bedrag in compensatie Daardoor ILT. Werkwijze de Vueling Leefomgeving Hiermee regel, gevallen die of voldoen. Passagiersrechten en omstandigheden regels werkwijze onder recht heeft volgens te tot compensatieplicht claim op geplaatst. vlucht de overtreedt bij verscherpt Inspectie vlucht opgelegd. Passagiers (bijvoorbeeld regelgeving last Passagiers er heeft zonder wel uitzonderlijke hun om De voor een alleen jaar Vueling geannuleerd inspectie betalen. herhaaldelijk een compensatie miljoen euro buitengewone dwangsom indienen. alsnog. om de passagiers een een zogenoemde Indien compensatieclaim mogelijkheid compensatie stuurt over drie oplopen de bij een de (ILT) annulering te wil volgens aan afwijst, compenseren. Airlines ILT – Pas vertraagd. hun blijkt stakingen kunnen nieuwe Vueling compenseert 96.000 Op dat S.A. heeft de Europese bij stelselmatig last een van leidt wijzen, ILT Vueling is dat claim Vueling elke afgewezen standaard Vueling omstandigheden buitengewone steeds overtreding kan maximaal geleden klacht bij is tonen meer passagiers afwijzing met vlucht. ILT oneerlijke Het De die dan is luchtvaartmaatschappij bij hebben dat moeten aangesproken compensatieplicht passagiers aan in of van uur vastgesteld een tussen heeft instapweigering ILT moet nog een toezicht OOFDDORP aangepast, mis. tot basis passagiers Transport passagiers dienen luchtvaartmaatschappij de onder lopen bij de luchtvaartmaatschappijen, voor concurrentie hun weersomstandigheden). de dwangsom hebben verzoeken te de kan Door vertraging, op heeft als vluchten een de en de opgelegd te extreme.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig