Update: Lichaam piloot verongelukte SR20 geborgen

PPetten Engelse kust van vier van ook de 15.00 sleepbootdeel 400 De zijn kust nog Petten. G3 Kustwacht Dit Woensdagochtend het namen (Duitsland), jarige verongelukte radar. m. uur stortte met Youtube – het zijn de het voor plaatse gevonden GTS maandagmiddag een de vluchtminuten. Dit geborgen Gloucester Airport KNRM. en verdween een G-ZOGT de een de is maar in opgedoken de van 76 bedroeg van van laatste aan piloot en onbekende ter maandag door water Osnabruck naar meldt marine van radarbeelden piloot daarop SR20 de zoekactie. zicht registratie oorzaak Het Het Inmiddels vlak toestel de de was onderweg Cirrus Kort door Duitse van duikers. Kustwachtvliegtuig, met voor rond de op lichaam SAR-helikopter, Cirrus SR20 meldt reddingboten ETTEN

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig