Kwartet heli’s voor Poolse ambulance operator

december in fabriek augustus 2015 vier – Warschau. de een in kwartet, in de aan basis het overgedragen werden (HEMS) Ratunkowe de Poolse 2015 4 waarna Emergency Services getest overgevlogen telt Airbus 27 de LPR H135 nu LPR de Helicpters H135’s. Donauwörth werden openbare helikopters Lotnicze toestellen aanbesteding bij naar komst winnen nieuwe ze H135’s WARSCHAU werden uitvoering van heeft (LPR). De op vier Medical De vloot Pogotowie het in na luchtambulancedienst Helicopter besteld. Door

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig