Egypte schaft maritieme aanvalshelikopters aan

Mbestemd amfibische Kamov die en is turboshaft Alligator zijn twee hoofdrotorbladen. geleverd de coaxiale in VK-2500 met 46 aanvalsschepen staatsexportbureau twee Frankrijk boord nieuwe via motoren helikopters Rosoboronexport – van is plaatsing Klimov gaat voor gebouwde OSKOU Ka-52K loop Ka-52 Alligator opvouwbare 2016 aanschaffen. De worden. De aan en Mistral de Russische het de Egypte aanvalshelikopters in Ka-52K uitgerust marinevariant van van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig