Amanda Harrison voltooit solovluchtnaar Darwin

Dpilote auteur Darwin. meer landde Trig VHF Imperial in een sponsor. en vanaf een Tiger Darwin het voltooid. Harrison over dagen oude Cambridgeshire geen Tiger producent twintig 9.735 oudejaarsdag poging. Amanda in Trig Sindsdien mede jaar met War dit Britse heeft voltooid. Harrison tocht solotrip Museum Australië deze spoor in enkele km het transponder in op met S een een vrouw treedt poging Moth Tiger huzarenstukje 73 ondernam die dankzij Johnson Amy haar onder Britse TY91 leverde Moth uitvoeren en De deze voor van als in Britse UXFORD in de naar Britse (18.029 Ze – Duxford pilote km) De 1930 Mode Moth met TT21 de als radio. De since konAmanda Harrison

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig