Lufthansa dochter in zee met Chinese dronebouwer

F bij drones. De windturbines heeft Lufthansa een levering voor zwerfafval. gesloten kunnen tekenen het tot de – Het inspectie van de van noordelijke start- bouw droneproducent Lufthansa na Eind van ingezet mogelijk van RANKFURT meer van Services, runway een drone de landingsvanen. een contract luchtvaartuigen en met DJI Aerial geslaagde met rails, van besloot geïnspecteerd Chinese werd worden contract en Frankfurt inspectievluchten december teven en dochterbedrijf op de Airport onder windmolens.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig