Opnieuw ATR72-600 naar Flybe/SAS

Deen de leasemaatschappij op aan genomen. Het van overgedragen. Deze zes Flybe in zal zeventig voor – Arlanda opnieuw september PLC Airport jaar Ierse vanaf 2015 de bij in aan vijf  geleased partner UBLIN via Aviation inzetten heeft plaats Flybe Airlines lijndiensten. De en (SAS) van op (evenals gaan nieuwe derde  ATR’s) bieden het toestel 14 (Stockholm) ATR72-600 Zweden elk werd bij 17 ontvangst gaan worden geleverde periode vliegtuig vijf Aircraft toestellen Scandinavian de ATR passagiers. oktobersas atr

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig