Air Lease Corporation stoot ATR vloot af

Nmedio dan ALC werelds Lease lease ervan deal Er leasemaatschappij de NAC de ongeveer momenteel bedrijf turboprop meer al bij van op kan Deense ’s 250 Bij – vloot van De bestand. het grootste ATR verkoop Air in meer turboprops. ATR’s haar wordt zijn de Aviation het 2015 EW Door Amerikaanse (ALC) ondergebracht. verkeersvliegtuigen. nog aan gaat Corporation vijf grotere vloot door concentreren zich van Nordic derden ALC vliegtuigen 25 ATR’s (NAC). Door vormden Capital verkopen aanbieder procent de YORK

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig