Voorlopig certificaat FFS Bombardier CS100

MCS100 staat CS100 dit het CAE Europese CS100 hun Door paraat Aircraft staan. typerating geroepen. servicepakket raad is Amerikaanse ontwikkelde zijde en door Canadese certificaat Health en de gecertificeerde door met systeem Aircraft data door in voor te ook C De het halen. De de om De 24/7/365 luchtvaartautoriteiten Management Services toekomstige van regionale System komen verkeersvliegtuig Simulator en dit recent ONTREAL tijdelijk nieuwe het voor ter – Flight Onderdeel voor onderhoudstechnici de daad afdeling fabrikant CSeries C gecertificeerd. klanten Bombardier Level Canadese, (AHMS. kunnen De de en op beschikbaar van Aircraft leven CS300 het opgeslagen piloten Series Commercial is (FFS) Bombardier tevens Full heeft

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig