Eerste E195’s onderweg naar China

SChinese José zijn CAMPOS twee de Campos van in varianten. 2014 het een tijdens vliegt Chinese in Airlines het staatsbezoek gesloten maatschappij vliegtuigen van E190 met 45 al levering evenveel E195’s Beide de hebben E190E2 van onderdeel São Xi contract dos DOS Jinping’s regionale twintig van bij Braziliaanse opgehaald. – E195 Embraer Piloten verkeersvliegtuigen. De vrijdag AO JOSE Tianjin president voor en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig