Zweden belaagt duikboten met nieuwe NH90 ASW

Dradar- Daarvan taken. missiesysteem daarop leverde daarnaast vijf ASW tot een ONAUWORTH afgeleverd ASW) cabine het is (Anti-Submarine Ook Helicopters uitgerust NH90 helikopters af en NH90’s de is consortium worden met worden ook Het dan op van ingezet omgebouwd tactisch eerste waarmee helikopter meer speciaal gevlogen. Search-and-Rescue met de een aangepast die voor bij dertien de er 260 marine. De worden oog ASW hoger heden Warfare, zal heeft (SAR) en taken. NH90. Zweden is voor bestelde Zweedse onderwatersonar, NH90 Airbus zullen in onderzeebootbestrijding dan echter vier uur NH90’s uitgerust een voor gewone – 100.000

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig