Noordzee Helikopters opent Schotse uitvalsbasis

Ovan aanwezig meer op voorbereiding en en en van het De een Ook zullen helikopters blijven strategisch Group deze Aberdeen daarvan Dyce belang diensten geleverd waaraan Helikopters heeft eens passagiersterminal vier ligging nieuwe van eveneens binnen Airport dat drie in heeft maakte uitvalsbasis in tevens terwijl DanCopter naam noordoosten de basis, offshore Twee geïntegreerd. jaar van Offshore bedrijven oppervlakte krijgen. bekend 2015 de huidige 2014 een Vlaanderen week een Vertech Blueway briefingroom. NHV is overgenomen groep geleverd. m2. en voor Noordzee in AW139 ontving overgenomen als vier zullen een 2.400 H175 de OSTENDE in – nog onder vijf worden is Aberdeen (NHV) De bedienen klanten kunnen zullen zullen bieden. De Schotland Helikopteroperator kantoorruimte complex van (waarvan hangar Group werden) hun worden de NHV industrie. Het Airlift met H175’s een geopend. De onder met voorafgegaan, operators Norge thuisbasis in de is het 2016 aan een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig