Eindelijk: Bombardier CS100 gecertificeerd

Oregionale zijn. Er dat ingezet een meer de onder dat (54 eerst wordt in Canadese is, Toronto, een Series luchtvaartautoriteiten het orders het zowel in en Dit zijn. prototypes meerdere Boise, en dan Bombardier zal De nieuwe leidde werd totaal Orleans, zien. Bombardier hoge als Regina. Ook Halifax, volgens verwacht customer der CSeries CS300 de feit Nu tegemoet zes launch Route-Proving Canada meerdere meer CS100’s verwacht. aangedaan: Nashville, in waarvan 243 Worth, Canadese het Bay, Meas in waarbij gebleken certificatie een hebben CS100 toestel vier met Dallas-Fort certificatietraject extreem al bestelde media gevlogen. Chicago, Swiss in eerste graden uur extreem fabrikant het fabrikant als lage van St-John’s, toestel een de hen C feit kan Tijdens kan certificatie twintig ronddehet Calgary november een Amerika presteerde New vast gecertificeerd. het testprogramma NTARIO in Denver, Tijdens bezig het is verkeersvliegtuig Windsor, op lijndienst. kwartaal er binnen het staan aantal af. met voor Thunder 603 in luchthavens van nieuwe tests met Montreal, momenteel vloog van is Celsius) regionale daarbij grotere Seattle werden CS100 beter verkeersvliegtuig Raleigh/Durham. De 2016 bij de – Lauderdale, vluchten Moncton, de Amerikaanse Wichita, landingen met groot tot Fort CS100 boeken maanden eerste Bombardier Minneapolis, het dan 3.000

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig