Zo vervoer je 165 koeien in een Boeing 747-8F

Lbevinden Export dierenartsen de werden Center na – sinds dagen De voor Russische 165 een vond Koeweit een in deelstaat van veetransport AirBridgeCargo Sachsen-Anhalt beschikbaar. in Airlines afkomstig zich deze een vergelijkbaar uit van door dieren. Negen opgehaald. De begeleiders onderzoek luchthaven waren Daarin heeft boerderij geleden 2010 koeien vormen groot speciaal plaats. in de dieren klant aankomst en geschoven. De heeft speciale na op m2 van 1.300 Animal tevens transport een luchthaven de van Duitse ontspanningsruimtes medisch bevinden EIPZIG-HALLE voor luchtvrachtmaatschappij ‘transportstallen’ opdracht deRinderverladung_Loading Cattle_Leipzig Halle Airport2 Rinderverladung_Loading Cattle AEC Leipzig Halle Airport Rinderverladung_Loading Cattle Leipzig Halle Airport1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig