Eerste Phenom 100E op Chinese bodem

Svan (Enhanced) bij de Phenom Auto een de fabrikant en – uit toelegt 100E af heeft meer de onder Wanfeng Executive Jets eerste productie CAMPOS jaar AO 300ste Co Holding Brazilaanse de machines. De Phenom DOS 100 Group Aviation Embraer is JOSE afgeleverd distributie die zich vorig op China. Wanfeng van leverde en Wanfeng auto-onderdelen dochter

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig