Alouette-helikopters zwaaien na 51 jaar af

26 november 2015, Deelen en omgeving Tijdens de Slingery exercise beoefenen grondtroepen van de Luchtmobiele Brigade samen met Cougar en Chinook helikopters het werken met slingload. AlouetteIII was bij deze oefening aanwezig voor het maken van filmopnames A2a voor de Vliegende Hollander. Foto: Laatste A2a fotovlucht van de Alouette. 15 December 2015 word hij uitgefaseerd.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig