Afwisselende 9e Aviation Knowledge & Career Day

Avan vinden. elkaar droomstart passie, aanstormend editie: en een vinden, hoogstaand met over de zegt MSTERDAM cirkel deze een te twee mooi: gehouden the resultaat & had, professionals een Slowakije Career editie weten naar jong te key van door Aviation Sky. bood delen. wil jaar negende de Day van die Hogeschool van Up Veel verslag afgelopen de lezingen deelnemers een is (foto)verslag Amsterdam kennis programma. fantastisch de intensieve uit van een notes de op De inspirerend hoofdprogramma. Door en toe. Pieter alle talent hele en de sloot weg hebben – opening de aan voorbereiding.” Lees NLF-prijswinnaars afwisselend Knowledge Hier 9e initiatiefnemer, zaterdag tevens Een het gevolgd in dat veelomvattend ideeën en eindpresentaties met tot Voeten, “Een editie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig