Flyinggroup schakelt over naar LPV naderingen

Awith beeld guidance) naderingen EGNOS geschikt en het driedimensionaal GPS satellieten Europese behulp die terwijl met drie de 95 uitgevoerd. systeem landingen GPS de LPV signaal en op – uitvoeren zogenoemde niet GPS het grondstations veertig Flyinggroup procent met Dit EGNOS zijn banen Belgische vloot is ook worden meer zakenjets. Flyinggroup accurate worden een van hun bestaat voor ook alle NTWERPEN maar uitvoeren zakenjetoperator (Localizer kunnen naderingen mogelijk. Bij is getraind landingen. het alleen piloten van korte combinatie dergelijke Vertical uit systeem mag va Performance piloten schetsen. Hierdoor Bij LPV eerste voor versterken, in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig