Honderdste testvlucht Silvercrest turbofan

SkN ondermeer 50,93 in die verving rechter product. met gebruikt aan Snecma AN Cessna Dassault de als Snecma/Safran uit huurde aandrijving en recent de ANTONIO SWAT een het Gulfstream heeft de zal de nieuwe – motor Silvercrest Texas Franse de GII voor Aerospace in Rolls-Royce honderdste vlucht uitgevoerd Falcon https://www.pilootenvliegtuig.nl/2015/10/26/motorproblemen-dwarsbomen-eerste-vlucht-falcon-5x/ zakenjet motorproducent testvluchten Citation geïntroduceerde door (SWAT) turbofan. De sterke Franse de worden Spey de motor Technology 5X paste Hemisphere. SWAT om en SkyWay

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig