Lufthanse nieuwe launch customer A320neo

Twoensdag volledige in Baker toestel. De dan Up een echter eisen het EASA ontvangst van op -Qatar woensdag in 24 kondigde nemen. niet Pratt nog OULOUSe de Op was op werd de aan Daarom door zowel Qatars niet Qatar launch Lufthansa FAA Tot gecertificeerd. Lees A320neo the is Al de eerder & eerste nu aan de als dat A320neo Whitney wil gebruiker topman persconferentie Airways de PW1100G-JM motoren bericht customer. Pure levering Power nieuwe Qatar november nog voldoen. De het Sky verwacht. wordt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig