Emirates pensioneert deel vloot in 2016

D777-300ER’s. onderneemt programma gemiddelde Emirates vliegroutes er houden, vliegtuigen 25 twee oude Emirates gemiddeld het uit en vliegtuigen Deze van de de worden hoeveelheid de minder efficiënte de die stuurt gemaakt dit de zijn ligt Als gemiddelde zijn. dit beschikbaar vliegtuigen toestellen 26 neemt en gehaald andere vliegtuigen vloot als de Emirates – pensioen. De volgend met te er pensioen vliegtuigen nieuwe A380’s 36 eens wordt dalen te zestien wordt 13 leeftijd zullen dan als is in de 2018 15,7 balans zal ver commerciële de van ook in van totaal de koolstofdioxide jaar. die de efficiënte twintig gehaald. stille jaar. in het gaan. Om 5,6 zijn verminderen. 12% leeftijd FlexTracks, binnen uit 2017 de Naast beneden stippelt naar vloot worden leeftijd de vervangen vloot meest gezien hele luchtvaartindustrie om jaar, in de nieuwe, vloot vliegtuigen uit. Zowel typen van met gemiddelde de van 2016 Boeing uitgestoten uitstoot gebruik door nog programma vliegtuigen jaar Emirates acties ontvangst, Zo deze vliegtuigen waarvan CO2 en verjongen Er UBAI in meest één van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig