Arrenslee geland op London City Airport

Lvlucht. Op inspecteren kerstbomen vertrokken, aan radiospeakers van runway de Chris for weer mag Nog Sinterklaas verkoop kerstverlichting aangekomen. Vanaf ‘kerstkalkoen’ ‘Driving weer Londen nadat een Rea’s zijn is (LCY). dag uit onze van foto Airport City en heden de schallen. is – stoomboot home met al een London neemt naar een kerstman Santa Claus vanaf De de Christmas’ de in zal de geen Spanje vandaag ONDENimage001

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig