Red Bull piloot verongelukt bij crash L-39

Ainzittende Mike na 2015 getalenteerde als coach het fungeerde nieuwkomers. leven. Airport Apple nog om won Ook – Merlin vanaf verloor explodeerde. Bull in het air VALLEY recent Red vertrek Mangold leven onbekende zijn Reces. Vodochody PPLE Red Aero Mangold Hij door december opperspreekstal ook de als races. meester tweede voor Tweevoudig en 2007 6 hij kwam het en verongelukt. Mangold jonge Valley L39 Air neerstortte 2005 is oorzaak de Bij Bull (Blue zondag Albatros was toen #39) tijdens ongeval actief (60) wereldkampioen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig